kenangan terpahat selamanya

kenangan terpahat selamanya

lovely person in my heart

Thursday, February 10, 2011

::KAMI TERCIPTA::


Salam semua..bz la 2 hari ie..xleyh nk update blogg yg x seberapa nie..wahh...ak nk kawan lama ak follow ak la kat blog nie..duk2 cmni teringat lak kat sahabat sekolah lame..seme dah jauh..ade yg dah kawin pown...masin2 dah ade life baru..kawan baru..tp kita ingat jew kan persahabatan lama kita dlu..mane leyh lu pa pada kenangan..kenagan la kadang2 wat kita ketawa,menangis dan tersenyum sowang..haiisshh..kenangan2..ko memang hebat..sahabat pown memang hebat..sahabat pown bg bnyak kenagan..dari sahabat la kenagan terciptakan...law x datang dari mana kenagan 2 selain dr family kita...so,sahabat penting gak dalam kehidupan...


ok..firstly story sahabat ak mase tingkatan satu sampai tingkatan 3..sebab ade sahabat karib tingkatan 1 ag dah pindah..pastu tingkatan 2..pastu tingkatan 3..pastu..pastu..pastu...pastu tingkatan 4..2 la..sahabat kita syg xsentiasa akan kekal ngan kita sampai bila2..ianya akan kekal jauh di sudut hati kita je...kenang DAKU dalam DOA mu...


Ni lah gambar yg jd kenangan ak..gambar ketika pertama kali jejak kaki ke hostel..jauh dr family,.yg dekat nye adalah SAHABAT..mase ni la ak kenal..meera duasa,ain,sai,nik,yanak,yanam,has,sue,ayu,pkah,natul n ramai ag...minggu orentasi la mendekatikan kami..aceceh..konon la kan...
ni gambar NOOR AMEERA DUASA...gambar dlu2 xde la..tp memang jauh gler..perubahan2...hampir8 tahun la xjumpa..


meh nk selit ckit sal dak wan nie..dia pindah time f2..pindah mengejut la..nok jadi owang ganu...haiiisshh..kuwang ag ahli IBNU SINA...
ni dak WAN MUHAMMAD HAFIZZUDIN WAN NAZRI...LEn jugak dah hah..xselenger cm dlu kala dah...


Ok2..kita masuk sesi tigkatan 3 pula..kali nie kawan ak 4 owang pindah..wah..xsanka..mase tingkatan 3 sahabat yg selalu ke hulu hilir nye ak,nik,sai,ain,yanak,yanam ngan PN AUNI..auni 2 baru tingkatn 3 dia masuk ke asrama..jd teman ke hulur kehilir kami la..gagaga...hah,yang pindah nye yanam,ain,sai ngan auni..tp ain ngan sai still skolah sama..so f4 sampai f5 tinggal ak ,nik ngan yana tahi lalat..


ni la gambar dak ainnye...lennye dia..


gambar yanam ngan sai xde..xdapat so..muka2 mereka maseh dlm ingatan...hah,dalam gambar auni kahwin ade mereka..jap ye...


wahh..selamat dah sowang kawan ak kahwin..sory la ye xdapt meriahkan lg majlis..:))


ni lak story yang tinggal kami bertiga..ak,yanak ngan nik..ooppss..lupa..amiey ank midun baru memasukan diri kat hostel 2..kami lah yg menamatkan pengajian sampai tingkatan 5 kat SMK ALOR AKAR..nasib sempat habiskan kan..hahah..lepas 2 masing2 dah wat haluan masing2..memang jarang giler dah nk jumpa..si dak yana ni memang dah lama x jumpa..last jumpe amik result spm..bapak lama..


ni nik..dia sambung kat KPM Indera Mahkota..dah lama gak la xjumpa..
ni dak yana tahi lalat..



ni ak hah...hahahah...penat men bowling..wat pertama kali 3 frame men..hahah...

2 la kisah sahabat ysentiase menjadi kenagan..Walaupun masin2 dah ade sahabat baru,tp sahabat lama tetap di kenang..Semua ade kenangan..tidak kira lah sahabat 2 baru atau pun lama..nama pown sahabat..sentiase mekar dalam hatikan...kenang la sahabat yang penah bersama ngan kita dikala senang atau pun susah..mereka tetap sahabat...:))

2003 kami bertemu..PERSAHABATAN bermula..smoga perhubungan kita sentiase mekar..


disini kami tercipta...
::noor ameera duasa::
::nurain sudakir::
::norliyana kamaruzaman::
::nik nurul izzati ibrahim::
::RUSMIYANTI ROSLAN::
~KENANG DAKU DALAM DOA KAMU~


video

2 comments:

  1. yanti,,,rindu kamooo sume...
    nak nanges bile ingat kenangan2 kite..
    wawawawaw='''((((

    ReplyDelete
  2. 2 lah..tetiba ak teringat kenagan yang tercipta tw..
    ak pown rindu la nk jumpa semua sebelom masing2 terikat ngan kerjaya...

    ReplyDelete